Centar Zdravlja Harmonija

Terapeutsko-umjetnička neprofitna organizacija koja djeluje od 2006. godine. Ona je centar za transpersonalnu psihologiju, hipnoterapiju, iscjeljivanje, umjetničko izražavanje, zaštitu zdravlja, okoliša i crvenih vjeverica.


Sve naše aktivnosti i usluge međusobno su povezane i integrirane u jednu cjelinu. Glavni cilj svih naših djelatnosti je poboljšanje kvalitete življenja naših korisnika i klijenata. Naši programi osmišljeni su s namjerom poduke pojedinca o podizanju i širenju svijesti, o svjesnom i aktivnom stvaranju svog zdravlja, sreće i kvalitete življenja u cijelosti, te o preuzimanju odgovornosti za vlastiti život i osvješćivanja važnosti života u skladu sa prirodom te čuvanje njezinih resursa i stanovnika. Osim toga, posebno smo posvećeni zaštiti crvenih vjeverica i ekološkoj osviještenosti. Volonterski brinemo o više od 50 vjeverica koje nastanjuju prekrasno područje u Poreču u Galijotu i Bellevue-u, a osnovni su nam ciljevi njihova sigurnost i udobnost te promicanje svijesti o potrebi za pravilnim odnosom prema malim životinjama.


Kroz edukaciju želimo javnosti podići svijest o važnosti poštovanja prirodnog okoliša vjeverica te o potrebi za suosjećanjem prema divljim životinjama. Aktivno brinemo o njihovoj dobrobiti, osiguravajući im dovoljno hrane i vode te pravovremene veterinarske skrbi kad je ona nužna. Predanost njihovoj zaštiti potiče nas da se i sami neprekidno educiramo o njihovim potrebama.


Radimo na očuvanju ravnoteže između čovjeka i prirode, uz nadu da ćemo i druge inspirirati da nam se pridruže u našoj misiji brige i zaštite vjeverica, kako bi i buduće generacije mogle uživati u njihovom društvu na području cijeloga grada.


Centar Zdravlja Harmonija

Ivana Matetića Ronjgova 6

52440 Poreč

OIB: 73413682747

IBAN: HR6823400091110237143

Kontakt: centar.zdravlja.harmonija@gmail.com

Povezanost udruge, obrta i portala Harmonija

Povezanost između Udruge Centar Zdravlja Harmonija i Harmonije - obrta za očuvanje zdravlja, iscjeljivanje, savjetovanje i umjetničko stvaralaštvo, odražava zajedničku viziju i misiju – promicanje holističkog pristupa zdravlju i dobrobiti kroz integraciju duhovnosti, transpersonalne psihologije, prirodne medicine i alternativnih metoda.


Udruga Centar Zdravlja Harmonija usmjerena je na promicanje svijesti o važnosti očuvanja zdravlja na svim razinama – fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj. Organiziramo edukativne radionice, predavanja i tečajeve koji su fokusirani na osobni razvoj, duhovno buđenje i prirodne metode iscjeljivanja.


Harmonija - obrt za očuvanje zdravlja, s druge strane, pruža individualizirane savjetodavne usluge, terapije i tretmane utemeljene na holističkom pristupu zdravlju. Specijalizirani smo za pružanje personaliziranih savjeta i tretmana koji uključuju elemente prirodne medicine, transpersonalne psihologije i alternativnih terapija.


Iz ove suradnje proizašao je portal Harmonija - umijeće življenja u balansu. Portal nudi bogat izvor informacija i resursa iz područja duhovnosti, transpersonalne psihologije, prirodne medicine i alternativnih pristupa zdravlju. Čitateljima pružamo zanimljive članke, stručne savjete i inspirativne priče koje vode ka uravnoteženom i ispunjenom životu.


Naša je namjera stvoriti zajednicu pojedinaca koji teže zdravijem, svjesnijem i harmoničnijem načinu življenja. Smatramo da su svi aspekti našeg bića - duh, um i tijelo - esencijalni za postizanje cjelovitosti i unutarnjeg mira. Portal Harmonija je mjesto gdje se ova filozofija života njeguje i dijeli, nudeći podršku i vodstvo onima u potrazi za dubljim razumijevanjem sebe i svijeta oko sebe.


Dobrodošli u našu zajednicu, gdje se znanje, iskustvo i strast prema holističkom zdravlju i umijeću življenja u balansu spajaju i dijele s vama.